Vem skriver?

Hej! Vad roligt att du kikar in!

Jag kallas bland annat för Bebbe, men mitt riktiga namn är i själva verket Rebecka. Det namnet gillade jag inte förresten då jag var liten. Då sa jag åt alla att jag hette Maria eller Jessica, för Rebecka var ett ganska ovanligt namn på 80-talet. Idag är jag väldigt tacksam att det är just Rebecka jag heter.

Jag är mamma till Tinja (-07)och Mathéo (-09). Hela familjen med sambo, barn och 1 katt bor i ett egnahemshus som heter Ängsvalla, i en liten stad i Åboland. Har sedan juni 2012 jobbat på en dagverksamhet för personer med minnessjukdom.

Jag har sjungit sedan barnsben, och för tillfället sjunger jag i ett band som heter Cold Case. Spelar även olika sorters percussions, som bland annat min sambo tillverkat.

Jag avskyr de långa smällkalla vintrarna med 3 meter snö, men gillar soliga höstdagar och sommarvärme förstås. Att dammsuga hör heller inte till mina favoriter. Älskar att resa men avskyr att packa väskan inför resan.

Om det blir tid över gör jag även inredningsartiklar i gammaldags stil tillsammans med min sambo. Kolla gärna in sidan Ängsvalla Design.

I min blogg skriver jag bland annat om familjelivet i Ängsvalla och vårt hobbyprojekt Ängsvalla Design. Dessutom har vi i juli 2013 köpt ett sommarstället från mina barndomstrakter som vi nu renoverar. En strandtomt  med ca 100m strandlinje, som heter Ekstrand, som innehar en större stuga och en mindre stuga.

Lämna gärna ett fotspår på min sida, och välkommen igen! 🙂

Frågor? Skriv till angsvalla@gmail.com.

Annonser

6 reaktioner på ”Vem skriver?

 1. Hej Bebbe!!
  Va kul att du också bloggar! Är det ok att jag har länkat till dig från min blogg?? Det är alltid lika roligt att läsa om vad ni hittar på och hur ni har det 🙂
  Sköt om dig!!
  Kram Karin

  1. Hej Karin!!
   Klart att du får länka, om jag får länka dig 😉 Vad roligt att du också bloggar, måste börja läsa!
   Sköt om dig med!
   Kram!

  1. Trevligt att du kikar in! Jo tack, allting är bra med oss. Våren är på kommande så man kan ju inget annat än vara glad 🙂 Kram!

  1. Svarade redan en gång på kommentarerna, men inser nu att de inte syns någonstans.
   Men tack snälla, roligt att du kikade in! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s