LCHF-Tacopaj

Igår hade jag lust att lyxa till kvällen lite bara för att det var fredag. Kände att jag ville prova på något nytt i matväg, för lätt blir det att man bara stampar på ställe och äter samma, eller åtminstone liknande, dag ut och dag in.

Började googla och hittade sedan ett recept på en tacopaj på 56kilo.se. Receptet hittar ni här. Tacopaj passar bra till en fredagkväll tycker jag, så körde snabbt till mataffären och handlade ingredienserna.

Tacopaj1
Dottern var ivrigt med och hjälpte med matlagningen; hon knäckte ägg, skar tomat, och gjorde salladen. Hon är en ivrig liten kock, som gärna är med och lagar mat då hon har chans.

Det är alltid lika spännande att få höra vad barnen tycker om maten, då den inte är helt ”vanlig”. Pajbottnet t.ex. var förstås inte ett vanligt pajbotten, utan bestod av ägg och grädde.

Det visade sig att tacopajen blev godkänd av alla i familjen. Och jag håller med, den var supergod!
Vi åt den tillsammans med den goda grönsalladen som dottern gjort. Till och med barnen tog till, så detta recept är något jag definitivt kommer att spara. Den var dessutom väldigt enkel att laga!

Vi hade också en efterrätt, god som synden, mer om det i nästa blogginlägg.

Tacopajen fick godkänt av alla familjemedlemmar.
Tacopajen fick godkänt av alla familjemedlemmar.
Annonser

En reaktion på ”LCHF-Tacopaj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s