På tal om plattfall

Idag fick jag kallelse per post till hudläkare.Äntligen ska jag få gå och prata med en expert om mina hudproblem, tänkte jag. Tills jag öppnade kuvertet och fick konstatera att jag fått en telefontid till läkare?! 

Så nu ska jag då tydligen per telefon förklara mina hudproblem. Det blir för femte läkaren, och inte ens i person, face to face. Visst, jag sparar på så vis en resa till Åbo, men istället får jag sitta fyra timmar och dejourera vid min telefon eftersom tidsgaffeln för detta samtal sträcker sig på fyra timmar, mellan 12-16. Jag låtsas ju dessutom jobba om vardagarna. 

Må hända detta är en allmän procedur nuförtiden, och må hända att jag sedan får göra några utredningar i ett senare skede hos hudspecialist. Men nog känns det lite avigt ändå, om jag får vara riktigt ärlig. Nåja, sådana torsdagstankar denna gång. 

  

Annonser

2 reaktioner på ”På tal om plattfall

  1. Tyvärr är det nog privatläkare som gäller omman snabbt vill se en läkare.. For till mehiläinen för att få bekräftat nåt jag redan visste, att jag har psoriasis, än att vänta 3 månader till en läkare vid vårdcentralen.. :/

    1. Mm, var till företagsläkaren innan, och de ansåg att detta inte egentligen var ett akut ärende eftersom jag haft detta i en längre tid. De kunde ha skickat mig till Pulssi, men tyckte väl att de på Tyks har lite mer avancerade tester o jag får grundligare hjälp där i slutändan. Men, som sagt detta är hur jag tolkade företagsläkaren. Privat har jag också gått till en läkare men då fick jag bara mer salvor att smörja med.
      Få se vad jag får ut av telefontiden sen då det beger sig…. Nån form av utredning vill jag ha iaf. Tur att mina händer för tillfället är i bättre skick iaf. 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s