Hello October!

Nu är redan oktober här, vilket även torde betyda att hösten är här på riktigt. För vår familj betyder det också att det blir en del födelsedagskalas. Dottern och jag har födelsedag med 6 dagars mellanrum, och i år råkar vi dessutom fylla år på samma vecka. Jag i början och hon i slutet. 

Min egen födelsedag brukar jag inte fira desto mer, om nån vill komma på en kopp kaffe är man förstås varmt välkommen, men jag sparar allt bakande och fixande till min dotters kalas istället. I år har vi dessutom bändiövning på min födelsedag, så jag kommer väldigt lätt undan i år, hehe!

Dottern har i veckoslutet varit på sin första scoutförläggning för detta läsår, och det hade förstås varit hur roligt som helst.Världens bästa läger, som hon själv uttryckte det då hon kom hem. 

Denna månad har vi också en spelning med vårt band på en privat tillställning, vilket innebär en del övning men också mycket kul! Att det dessutom är en ganska stor publiksiffra gör det hela bara roligare, om än lite pirrigt.
   

 
Nuhar det också snart gått 2 månader sedan jag började käka LCHF, och kan med lättnad säga att jag gått ned ca 7-8kg i vikt! Det känns så bra! I måndags besökte jag företagsläkaren angående min allergi, och ska nu äntligen få remiss till hudspecialist. Kanske jag snart får en rätsida på mina hudproblem. Så nu väntar jag på att få ett brev hem på posten med kallelse till Tyks hudpoli. 

Det är inte bara huden som ska bli omskött, för imorgon ska jag till tandläkaren och operera bort min visdomstand. Om jag ska vara riktigt ärlig så känns det nog lite pirrigt, för har aldrig tidigare fått en tand bortopererad. Så alla skräckhistorier kan ni med fördel hålla för er själva, tack!

Det har redan börjat skymma ganska tidigt ute, redan vid 19-tiden, så jag har plockat fram lite ljus igen, som jag tycker hör hösten och vintern till. Snart blir det väl dags att plocka fram yllesockorna också, brr!

Önskar er alla en riktigt skön början på oktober samt inkommande vecka! 

Annonser

2 reaktioner på ”Hello October!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s