LCHF kokosbollar

  
Idag gjorde jag kokosbollar till efterrätt. De passar ypperligt med en kopp kaffe. Receptet hittade jag i Annika Rognebys Bakglädje med LCHF

Du behöver:

  • 0,75 dl skalade sesamfrön
  • 1 dl kokos
  • 0,25 dl fibrex
  • 100 g smör
  • 0,75 dl sukrin 
  • 1 msk kakao
  • Några skvättar kaffe
  • Kokos att rulla bollarna i

Rör ihop sukrin och smör. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt i smörblandningen. Tillsätt kaffe, blanda till en deg. Låt degen vila i kylen i en timme. Forma till små bollar och rulla dem i kokos. 

Chokladbollarna förvaras kallt. 

Goda!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s