Överraskningsbesök från skogen

Idag morgon var alla på lite dåligt morgonhumör i familjen. Den ena irriterade sig på den andra. Barnen var utan öron, och jag sprang omkring och letade sonens ryggsäck inför dagens simning i sista minuten.
Precis då barnen började klä på sig ytterkläderna, ropade plötsligt dottern: ”bambin!”. Och mycket riktigt, där sprang tre rådjur precis utanför vårt hus, på väg mot landsvägen intill oss.
Sambon grabbade tag i kameran och tog några bilder, och då de inte syntes till längre märkte han att det inte fanns något minneskort i kameran. Oops, jag hade visst glömt att lägga det tillbaka efter att jag senast bloggat.
Plötsligt ropar sonen: ”nu kommer de tillbaka!”, och mycket riktigt, där kom de tripp trapp trull springandes samma rutt igen bara tillbaka upp i skogen ovanför oss. Hastigt kortet i kamera , och några bilder fick jag, men dock av beklaglig kvalitet.
Kan nämna att vi bor ganska centralt, men har en liten skogsplätt ovanför oss där dessa rådjur tycks trivas bra. Vi har nu som då besök av dem då de irrat sig bort från den minimala skogen. Detta var dock första gången barnen sett rådjur så här nära ifrån.
Efter denna händelse blev alla på bra humör, och morgonen blev med ens mycket trevligare än några minuter tidigare.

IMG_1806.JPG

IMG_1807.JPG

IMG_1808.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s