Tiden rusar!

Man märker att det börjar bli höst, då kalendern fylls på nolltid och dagarna rullar på som på tågräls.

Vardagen har börjat och jag har inte haft energi att skriva några ynka rader på bloggen på en lång tid. Så nu är det dags för lite uppdatering, känner jag.

Jobbet har börjat rulla på igen efter semestern, även om man den första veckan kände sig lite borttappad. Vardagskvällarna har börja fyllas med fritidsintressen, och det är en evig kamp med tiden tycker jag. Man kommer hem från jobbet och ska hastigt veva ihop en middag för att sedan ta itu med hobbyn.

Dottern har börjat i en spelgrupp på musikinstitutet, där de får bekanta sig med olika instrument som kantele, blockflöjt, klockspel osv. Dessutom får de lära sig noter och rytmer. Hon är väldigt ivrig, och går väldigt gärna varje torsdag på sitt nya hobby.
Sonen däremot har börjat dansa Break Dance, för killar under skolålder. Han har också trivts väldigt bra, även om han kanske varit lite blyg. Bara han får lite tid kommer det också att rulla på fint!
Min kalender har också börjat fyllas med olika musikprojekt – kul! Har nyligen gått med i ett nytt band, där vi är tre som sjunger, två gitarrister och en basist. Hur roligt som helst! Dessutom har vi haft några spelningar med vår 11-manna Abba Show, vilket också är kul. Igår var vi i Velkua och uppträdde på Forneldarnas natt / Septemberfestival, och den 14.9 är vi Dalsbruk, även då  på Septemberfestival. Vi konstaterade igår att det är 15 år sedan vi startade detta koncpet- helt crazy vad tiden går! Haha, jag var 17 år då.

I planerna finns också att börja sjunga i kör igen, så det kommer nog att bli musik för hela slanten denna höst. Precis som jag vill ha det.

I väntan på att spelningen börjar.
I väntan på att spelningen börjar.
Kvällssol i Velkua.
Kvällssol i Velkua.
Tommi Läntinen spelade före oss.
Tommi Läntinen spelade före oss.
Velkuas Forneld.
Velkuas Forneld.

 

Stugan har vi haft paus med nu de senaste tre veckorna, då min bror med fru provkört den under sin semester i Finland. Det har nu bevisats att man kan överleva där, och att allting fungerar någorlunda, även om vi ej ännu hunnit få el installerat, och inget rinnande vatten finns. Elektriciteten är väl det största projektet på stugan denna höst, målning och renoveringen inomhus får vänta till nästa säsong. Men bastun måste vi nog hinna testa ännu innan vi stänger dörrarna för vintern. 😉

Idag ska det firas latasöndag, för känner mig ganska utslagen efter gårdagens spelning. Det är väl bara att konstatera att man börjar bli äldre. Vi startade igår mot Velkua kl 14.30 och hemma var jag igen kl 01.30, så det blev en ganska lång dag. Men roligt var det och klart värt det!

 

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Tiden rusar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s