Omklädningsrummet

Dagen har spenderats igen på stugan, och renoveringen har gått lite framåt igen.

Det har varit fint väder för stugvistelse igen, även om vi spenderat största delen inomhus. Idag har vi fått hela omklädningsrummet grundmålat, och ser redan att slutresultatet kommer att bli så fint! Nu är rummet mycket ljusare, medan det tidigare var väldigt mörkt rum med sin mörka panel på väggarna. Tänk vad lite färg kan åstadkomma!

Före
Före
Omklädningsrummet i grundfärg
Omklädningsrummet i grundfärg

 

Min mamma har hjälpt oss idag med att städa och desinficera hela köket och sakerna där. Förra ägaren har nämligen lämnat rätt mycket grejer som min mor gått igenom idag och sorterat. Stugan har inte använts på några år, så mycket grejer vill man helt enkelt kasta bort pga hygieniska skäl. Nu kan vi äntligen börja hämta lite våra egna grejer – men en och annan skatt hittade vi också där, ganska många egentligen. 🙂

Att vara på landet är väldigt skönt och avkopplande, man har havet bredvid sig och man njuter till det yttersta. Men förstås har ju de flesta sakerna alltid en baksida. Baksidan här är fästingarna. På morgonen hittade jag en fästing på dotterns nacke som hade sugit sig fast, och förstås var den så liten så vi inte fick den hel bort. Idag kväll tog vi igen en check up (som numer är en kvällsrutin), och då märkte vi att dottern hade en på ryggen som nästan tagit fast, och sonen hade en som spatserade på ryggen.

Vi har nu köpt lite olika fästingmedel som ska hålla dem på avstånd, men vet inte hur bra sådant fungerar. Dessutom behöver vi nog ta oss en tur till apoteket för att införskaffa rätta verktyg för att få bort dessa kräk på bästa möjliga sätt.

Men för att inte göra slutet på inlägget allt för dystert, så har en stor händelse i dotterns liv inträffat idag. Hon har nämligen tappat sin första tand. Nu har hon tanden i en ask under kudden, så nu gäller det för tandfén att komma ihåg att flyga dit och byta det mot en silverpeng, annars kan morgondagen bli katastrofal. 😉

Tandlös

 

Alla bilder är mobilbilder, därav beklagligt dålig kvalitet. Håll ut 😉

 

 

 

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Omklädningsrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s