Vad skönt!

Wow vilka sommardagar det varit! Här har vi njutit för fulla muggar.

Det känns nästan lite för bra för att vara sant att det faktiskt varit så varmt. Jag till och med grävde fram mina sommarbyxor på torsdagen för i mina jeans blev det uppriktigt sagt för varmt. Vad skönt!

Jag har lovat mig själv att inte klaga denna sommar på värmen (om det kommer någon). Vintern var så lång, med (för) mycket snö, kyla, elände och till råga på allt tänkte den ju aldrig ta slut. Hela sommaren ska jag försöka ha vintern och kylan i minnet, så jag hellre njuter än klagar över värmen. För oftast klagar man ju på vädret. Antingen är det för kallt eller för varmt eller så blåser det eller så regnar det eller så skiner inte solen eller så skiner solen för mycket eller så är det dimma. Att jag slutar klaga på vintern kommer knappast någonsin hända, eftersom jag inte är en vän av den. Men däremot kan jag försöka sluta klaga på värmen. Det är ju förstås en utmaning då man inte får sömn på natten pga hettan osv, men ska åtminstone försöka hålla klago-orden för mig själv. Få se om det lyckas. 😉

Som vi har njutit. På torsdagen klippte jag lillkillens hår som mer eller mindre vuxit till en beatlesfrisyr. Nu blev han plötsligt något år äldre med sin nya sommarfrisyr. Säkert skönt också då det blir varmare ute, för han har ganska tjockt hår.

Nya håret
Vi har också grillat, och sambon och barnen har satt potatis. Jag har spenderat tiden med att njuta av värmen och allt det gröna som nu växer med rekordfart. På torsdagkvällen avslutade vi med kvällsmål i trädgården.

njuta

Trädgårdsmys

Dessa dagar får mig att verkligen längta efter min semester. Oj vad skönt det ska bli! Har inte haft semester sedan sommaren 2011, så kommer att njuuuuta varenda minut. Men en stund får jag vänta ännu, semestern börjar nämligen 15.7.

Snart blir gräset så långt också, så man får gräva fram gräsklipparen från sin vintergömma. Grannarna har redan i tur och ordning klippt sina gräsmattor, så det börjar bli så dags för oss också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s