Lekstuga av återvunnet material

Då vi var och hälsade på sambons syster med familj för några veckor sedan började sambon på ett projekt där. Av gamla byggpallar gjorde han en lekstuga till systersonen (och förstås tvillingbebisarna och alla kusiner som ofta hälsar på). Klar blev den inte, men stommen är färdig. Sen är det bara att göra taket av passligt återvinningsmaterial (plåt är ett alternativ) och vill man kan man snabbt göra bredfodring på väggarna och måla den röd som deras boningshus. Man kan ju satsa så mycket man vill och har lust på denna stuga, inreda den och göra den riktigt mysig. Men personligen tycker jag den redan är fin som den är.

Kusinskaran påpekade direkt då de var på husesyn i den nya stugan att det inte fanns något bord där. Så sambon gjorde ett av några träklabbar.

Igår började sambon spontant bygga på en lekstuga här hemma också. Dottern hade några krav på stugan; den ska vara orange på utsidan, det ska finnas en dörr, inomhus är färgen vit och en soffa bör finnas inne i stugan. Få se vilka av kraven som på riktigt går igenom. 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s