Myskväll med nachos

Har idag besökt några lokala butiker idag med min mor, bland annat barnklädsaffären Lilla Loppan och Mosters inredningsbod.
Det har fötts så många bebisar på sistone och Lilla Loppan är det perfekta stället att hitta fina presenter på till de minsta. I mosters finns härliga grejer, och man skulle gärna köpa hem av allting. Men lite kunde jag hejda mig idag iaf. Inhandlade en fin dörrmatta, två roliga förstoringsglas åt barnen, och ett perfekta köksmått i rostfritt stål (msk, tsk, halv tsk, fjärdedels tsk). De passar perfekt med mitt decilitermått från tidigare.

Nu är kvällen är här, och barnen har gått och lagt sig. Vi skall mysa till det med lite nachos i ugn idag. Det är jättelänge sedan vi har gjort sådana, så det ska bli riktigt gott. Kanske en bira till det som pricken över i.

Annars har alla sjukor intagit vårt hus under den senaste tiden. Sonen var förra veckan i feber, och då han tillfrisknat blev dottern febrig i torsdags. Nu har hon inte feber längre, men sonen däremot hade nån form av magsjuka idag, för han kastade upp på morgonen. Men jag har svårt att säga om det är magsjuka eller om det bara är pga av all slembildning efter hans snuva och hosta. Dunno. Men lite slö har han varit hela dagen, och inte haft ordentlig aptit.
Sonen förresten är ganska känslig för om något rinner i ansiktet, snor eller tårar eller om han kladdat på sig av till exempel yoghurt. Det är så sött då han är så olycklig över detta, och nästan i panik ropar: Paaapper! Det brinner! (Dvs, det rinner). Sötis.

Nu tycker jag bestämt att det får räcka med alla krämpor i detta hus för denna gång.

Nu till köket och göra nachosen i ordning. 🙂

//BB

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s