Baby x 3

Oj vad det har fötts bebisar i vår bekantskapskrets under bara några dagar. Hela tre bebisar har kommit till denna värld, en liten tjej i lördags och tvillingbebisar idag! En pojke och en flicka. Och det är till en av tvillingarna jag ska få äran att bli gudmor. Härligt! Är sååå nyfiken på hur alla dessa tre små liv ser ut.

Förövrigt har dagen löpt som en måndag i allmänhet brukar göra. Tidig väckning med ögonen i kors, arbete och sedan en ”trötta ut mammas hundar-visit”. Vi besökte stranden idag igen, Tinja, Mathéo, Ringo, Mango och grannens hund Iris och jag. Vi kastade boll och plockade tussilagon (turrssilagon som dottern säger). Som pricken på i denna måndag grillade vi, mums!

Dottern kan vara bra rolig. Igår efter duschen skulle jag göra en turban på hennes huvud av handduken. (Det är så stora flickor ska ha det ser ni.) Då dottern står med huvudet ner mot golvet utbrister hon: ”Måste den här tulpanen vara över ögonen?” haha, fick mig ett gott skratt. Turban – tulpan, whatever. 😉

Imorgon kväll blir jag billös, och det känns lite bittert. Har varit så skönt att komma och gå (åka) hur man vill. Sedan blir det apostlahästarna igen som gäller. :/ Eller velocipeden. Är det fint väder är det helt ok, men regnar det är det ju mindre skoj.

Men det positiva i det negativa är ju att min mamma kommer hem! 🙂

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s