Påskhäxor

Eftersom barnen är hälften svenskspråkiga och hälften finskspråkiga, fick de detta år gå som påskhäxor på palmsöndagen. Igår var det nämligen finskspråkiga häxor i farten medan de svenskspråkiga går inkommande lördag. Egentligen hade vi inte bestämt oss för vilkendera dag de skulle gå. Men efter att jag fått ett samtal på fredagen från den lokala tidningen där de frågade om de kunde få en bild på våra barn som häxor ifall vi häxar på söndag var beslutet inte svårt.
Tycker nämligen att det blir en kul grej för barnen att få deras bild i tidningens påskhälsning. Tidningen utkommer på onsdag.

Eftersom de ännu är så små besökte vi bara mina föräldrar och gammelmormor, och det räckte riktigt bra till, både för barn och föräldrar. Barnen fick mer än tillräckligt med påskgodis, som de sedan mumsade i sig under kvällen.

Idag fick vi dessutom en överraskning då de från tidningen hämtade lite presenter till oss som tack för bilderna. 🙂 För att hålla spänningen uppe är bilderna nedan inte något av de alternativ jag valde för tidningen. Kan också nämnas att det inte är det lättaste att få båda barnen lyckade på ett och samma foto. Antingen suras det, eller så är ögonen fast, och några fejk-leenden (miner) ryms också med.

Annonser

2 reaktioner på ”Påskhäxor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s