En snabbis

Hemma igen. Hela veckoslutet har vi varit på vift med familjen. Det har firats en 3-årig kusin och en 31-årig gudfar. Eftersom det varit massvis med folk omkring en de senaste dagarna, så är tröttheten enorm för tillfället. Därför blir det bara ett kort inlägg idag. Bilder orkar jag inte ens tänka på idag. Även om kameran varit het under veckoslutet. Oh well, nya tag och krafter imorgon.

Helgen har varit rolig, och vi har fått proppat i oss bullar och kakor i mängder. Vi har umgåtts med sambons släkt, och fått se magar som växer. 🙂 För tillfället är vi 17 personer då alla är på plats från sambons familj. Dvs sambons syskon med respektive + barn, och hans föräldrar. 10 vuxna och 7 barn. Och 6 st katter.
Snart kommer siffran på barnen utökas med tre, så det blir ännu mer liv i luckan inom kort. Ni kan tänka er att det inte är många lugna stunder då vi träffas, och både barn och föräldrar är trötta efter ett intensivt veckoslut. Men det är härligt att få se barnen njuta av sina kusiners sällskap, och att få träffa farmor, farfar, faster och farbröderna igen.

Nu tänker jag dock ge upp för idag, och styra näsan mot sängen. Hem ljuva hem. Borta bra men hemma bäst passar ypperligt till detta tillfälle.

God natt!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s