resa och vykort

Fredag. För en arbetssökande så är det egentligen inte så stor skillnad på dagarna. Men veckoslutet märks och känns förstås ändå i och med att sambon har ledigt och man kan göra saker tillsammans på ett annat sätt än på vardagarna.

Barnen är oftast lediga på fredagar och så även idag.

En hastig promenix gjorde vi på förmiddagen, hälsade på hästar vid ett stall nära oss och gick sedan till en lekpark för att barnen skulle få springa av sig lite. I lekparken märkte vi att det redan finns videkissor, så vi plockade en ”bukett” hem för att pryda köksbordet med.

Då vi kom hem var det dags för lunch. Just det, att gå till butiken hade jag ju totalt glömt bort. Så idag fick vi igen ta till metoden ”man tager vad man haver”. Sagt och gjort, detta åstadkom jag:

Pasta med tomat-bönsås och lite gurka. Dottern valde en dag i butiken vita bönor i tomatsås, så den kom väl till pass en dag som denna.
I såsen hade jag lök, krossad vitlök, en burk tomat med vitlökssmak, en burk vita bönor i tomatsås, örtsalt och peppar. Dessutom la jag lite riven ost också i själva såsen, och riktigt lite socker.
Barnen åt med god aptit. Så det är ju huvudsaken.

En trevlig överraskning hittade vi i postlådan också. Min morbror och fru som är på seglats runt om i världen hade skickat kort åt oss. Roligt att få höra att allting är bra. Den som vill läsa om hur de har det på sin seglats kan läsa här.

Nu ska vi snart åka till svärföräldarna och vara hela helgen där. Hoppas ni får alla en riktigt fin helg!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s