Projekt på Ängsvalla

Idag har varit en bra dag. Har varit på ett möte om en eventuell arbetsplats, och bara att få komma ut från huset en stund gav mig energi! Dessutom fick jag energi och inspiration av att snacka lite arbete, så är hemskt taggad att börja jobba nu.

Imorgon ska vi träffa Tinjas fd dagiskompis med familj, så ska bli riktigt roligt med lite program på förmiddagen. Hoppas det bara inte är lika stormigt och ostadigt väder som idag, för vi hade tänkt vara ute i pulkabacken intill vårt hus.

Sambon håller på att sätta listerna på plats på vindsvåningen. Här kan ni få ett provsmak på hur vinden ser ut nu, halvfärdig. Där finns inte ännu tillräckligt med belysning, så därför är fotot kanske inte det bästa. Men lite ditåt iaf.
Denna ”korridor” på vindsvåningen har vi delat upp så hälften är barnens lekhörna och andra hälften tv-hörna. Som det syns på bilden har barnen inte städat efter sig…

I köket har vi ett skåp vi har tänkt måla vitt. För tillfället tycker jag inte det är speciellt vacker. Lägger upp en bild så förstår ni vad jag menar. Förhoppningsvis ska vi få den fixad inom snar framtid. (främst det där eländiga glaset som gör det hela lite mer komplicerat. Inte omöjligt, men lite komplicerat). Man kunde även tapetsera inre väggarna på skåpet, det skulle kunna bli snyggt. Vi måste nog åta oss projektet snart!

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s