Stillsamma dagar

Även om jag inte skrivit på flera dagar, kan jag till er lättnad berätta att jag fortfarande är vid livet. Visserligen har vi ett ganska ordentligt 30-årsparty bakom oss, dvs sambons fest i lördags. Och en 30-åring som jag är, känns det i själ och kropp. Inte idag nu mer förstås, men söndagen var ganska lugn så att säga.

Festen förlöpte fint och över all förväntan, dagen började med kaffekalas och kvällen fortsatte i goda vänners lag. Födelsedagshjälten och alla gäster var nöjda, och det blev en kväll att inte förglömma i första taget. Jätteroligt hade vi, så tack ännu till alla som var med!Nöjd födelsedagsfirare

På måndagen och tisdagen hade barnen ledigt från dagis, så vi passade på att njuta av det härligt soliga vårvädret i pulkabacken intill vårt hus. Måste gång på gång konstatera hur lyckosamma vi är som har så nära väg till en pulkabacke. Vi packade med lite varm saft som vi njöt av i solen. Det var så härligt att se hur barnen njöt ute med att åka pulka, traska i den lilla skogen och upptäcka nya saker i naturen.

Katterna höll också oss sällskap under pulkaåkningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s