In med nytt, ut med gammalt

Atjooo, atjoo, atjoooo. Så har det låtit hela dagen. Nu är det min tur att bli förkyld.
Hela förra veckan var sonen sjuk, med feber och hemskt hosta. Igår konstaterades det efter ett läkarbesök att dottern har öroninflammation. Eller öronflammation som dottern själv säger. Kur på, och så hoppas vi att det blir bra. Sonen hostar på, men läkaren hittade inga ”större fel” på honom.

Mitt bland med allt snytande försöker jag plita ihop arbetsansökningar. Eftersom det är 2 veckor kvar på mitt nuvarande jobb börjar det med största orsak vara dags att se sig om efter något nytt. Visst har jag en tid redan kollat efter på arbetsmarknaden, det är ju klart. Så in med nytt och ut med gammalt kan man väl säga att är på tapeten för tillfället.

På veckoslutet träffade jag förresten min bror med fru, det var skoj att se att de har det bra. De var här för att brorsans svärfar hade 70-årsfest på lördagen, dit även vi var inbjudna. Brorsan bor alltså i Österrike för tillfället, så det är inte varje dag man ses.

Nu ska jag snyta mig till sängs. Gick och lade mig allt för sent igår, och steg för sent upp i morse. Det är bäst att inte sitta och uggla i natt igen så man får sig upp i tid imorgon.. 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s