Kreativ pulkaåkning

Första lediga dagen, och tillvaron är rätt så skön. Vi tar allting i egen takt, och det är i ganska lugn takt det. Så som det ska vara med andra ord.
På förmiddagen var vi ute med barnen och njöt av snön som fallit ner, och faktiskt hållits sedan igår. Då pulkorna kom fram blev det fart på barnen. Tinja var smart nog att börja åka ner för vår garage-infart. Inte mycket till backe, men i brist på annat fungerade den utmärkt. I pulkabacken utanför vårt köksfönster fanns det nämligen inte ännu tillräckligt med snö.

Efter lunch och dagsvilan bakade vi julstjärnor vi tänkte bjuda våra vänner som ska komma på besök och göra lite julklapps-business. Vi ska äta tortillas och umgås och ha det skönt.

Julstjärnan (jultårtan, eller vad det nu heter) längst fram på bilden har sonen, 2 år gjort. Riktigt duktigt tycker jag, även om sylten är både här och där. 😉 Dess tårtor är inte gräddade, så lite pösigare blir de förstås efter att de varit i ugnen.

Nu lyssnar vi på Pippi Långstrump på Spotify med Mathéo. Så här skulle alla dagar kunna få vara.

Annonser

2 reaktioner på ”Kreativ pulkaåkning

    1. jo, vi har kanske 2 cm på sin höjd, så mycket är det inte. Vi fick lappa vår ”pulkabacke” också lite grann eftersom vissa ställen var bara. Men ljust och fint är det nu, och julmysigt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s