Sovmorgon

I det här hushållet är det väldigt sällan man får sova ut på morgonen. Oftast brukar barnen börja härja så mycket i vår säng att det helt enkelt är omöjligt att sova vidare, om ens bli kvar och dra sig en stund.

Satte på flit ingen väckning idag morgon, eftersom jag visste att jag inte skulle gå till jobbet förrän senare på dagen. Vaknade till då resten av familjen steg upp, men tänkte att jag nu denna gång passar på att dra mig, då jag verkligen inte MÅSTE stiga upp.

Jo jag tackar, jag drog mig nog verkligen. Kl 9.30 öppnade jag ögonen följande gång, och var riktigt vimsig i huvudet. Hade drömt en massa underligt, vilket jag ofta gör på morgonkvisten, och hade svårt att uppfatta om klockan jag stirrade på verkligen visade vintertid eller sommartid. Blev rätt ut sagt nästan lite i panik, och nästan lite pinsam över att jag sovit så länge. Även om det verkligen inte fanns någon orsak till det.

Drömmen handlade om våra grannar. De höll på att klippa gräset. Eller mannen klippte medan frun krattade. Eller egentligen krattade hon inte, utan hon körde rally-fart med en jeep som hade en grävskopa framför sig. Vi stod med dottern på andra sidan häcken och tittade på. Förundrad sa dottern, 4år: Men, varför gör hon så? Förstår hon inte att man skall vänta att gräset torkar och sedan först kratta bort det?

Dottern var ingalunda förundrad över att de faktiskt körde med en jeep på gräsmattan, utan att det var fel tidpunkt de gjorde det. Ja, jag sa ju att det var en konstig dröm.

Nåja, man kan väl säga att det är tur att man inte får sovmorgon så ofta i det här huset, eller så är det bara den här morsan som är ovan…

(bilden är googlad)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s